Propozycja dań Wielkanocnych na wynos w restauracji ,,DZIKIE WINO”
barscz biały z jajkiem i białą kiełbasą – 1p-10zl
flaki z boczniaka – 1p 10zł
krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym – 1p-10zl
półmisek jajek faszerowanych 12szt- 36zł:
jajka faszerowane musem z łososia wedzonego
jajka faszerowane pastą chrzanowa z szynką
jaka faszerowane z pastą jajeczną z łososiem i oliwką
Schab po warszawsku faszerowany jajkiem i chrzanem – półmisek 10porcji -65zł
Rolada z brzucha pieczona z ziołami- półmisek 10p – 40zł
Pasztet pachnący majerankiem z marmolada z czerwonej cebuli- półmisek 10p-30zł
Sałatka jarzynowa -1kg – 30zł
śledzik po polsku z cebulką i olejem – 100g – 7zł
Biała kiełbasa z chrzanem tartym -150g – 20zl
Kaczka pieczona z Jabłkami i sosem z żurawiny cała 4 porcje -100zł
pierś z kurczęcia w sosie kurkowym – 1porcja 19zł
zrazy wieprzowe z boczkiem i ogórkiem kiszonym – 1porcja – 18zł
roladka z kurczęcia z serem i suszonymi pomidorami w sosie tymiankowym-1porcja -22żł
Sernik na kruchym spodzie – 39za kg(porcjowany po 150g)
Baba wielkanocna drożdżowa – 36zł/za kg
Wszystkie potrawy możemy przygotować:
na półmiskach dostarczonych przez Państwa
na półmiskach jednorazowych